2011. december 30., péntek

Újszerű fekete HP laptop táska 5.000,- Ft - Jelenlegi ára: 5 000 Ft


Sárkányos ajánlatok!
Gazdát keres egy fekete színű, újszerű állapotú HP laptop táska! Anno újonnan vásároltam a laptopom-hoz és mindössze egy fél évet használtam. Azért válnék meg tőle, mert vettem egy félvállas laptop táskát, amit biciklizéskor is tudok viselni, így ez feleslegessé vált. Nagyon szép, mint a képeken! Az igazi színét leginkább az első kép adja vissza! Méretei (csak a táska rész): 30, 5 cm magas, 40cm hosszú, kb. 8, 5cm vastag. A 37cm hosszú és 25cm magas laptop-om gond nélkül elfért benne. Több rekeszes, a külső zsebben kisebb kártya tartók és mobiltelefon tartó is van. Szívesen postázom is!  Sérülés, szakadás, kopás nincs rajta!  Akár ajándéknak is tökéletes! Most féláron lehet a Tiéd, ne hagyd nálam! Figyeld meg, licitálj és szerezd meg! Sikeres licitálást kívánok!
Kérdezz-felelek! : -)
Garantált azonnali postázás az utalás beérkezése után!
Kérlek tekintsd meg további aukcióimat, hatalmas nyári kiárusítást tartok! A legtöbb aukcióm 1, - Ft-ról indul! Ne hagyd ki, még egy ilyen lehetőség nem lesz!
Kérlek, mielőtt licitálsz olvasd el a saját oldalamat! A liciteddel egyértelműnek veszem, hogy annak tartalmát elolvastad, megértetted és a feltételeinek eleget is teszel. A legfontosabb információkat most itt is olvashatod. Kérlek, csak abban az esetben licitálj, ha az aukció végét követő 2 hétben át tudod venni a megnyert terméket! A 2 hét letelte után a Teszvesz szabályzatban meghatározottak szerint sajnos kénytelen vagyok negatív értékelés után ismét meghirdetni a terméket! Utánvéttel a rossz tapasztalatok miatt kérésre sem postázok! A kérdésekre szívesen válaszolok, ha valami nem egyértelmű kérlek azt még a licitálás előtt tisztázzuk! Fontos! Licitet semmilyen esetben nem törlök!
Köszönöm, hogy benéztél, ha van kedved nézd meg az összes aukciómat, hátha megtetszik valami és így postaköltséget spórolhatsz! További kellemes napot és sikeres licitálást kívánok neked!
Dragonis6 összes aukciója
Lehetek a kedvenc eladód?
Saját Oldal megtekintése
A sablont készítette: jumping73.



Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-29 20:46
. Újszerű fekete HP laptop táska 5.000,- Ft - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Fontos